Paket

Samla flera upplevelser vid ett och samma tillfälle

En dalgång full av möjligheter. Välj och vraka bland utflyktsmål, mat- och fikaställen och god service. Sätt ihop ert egna dagsprogram eller botanisera bland paketerbjudanden som erbjuds av oss som bor och verkar här.

Konst & Kulturresa i Höga Kusten

Följ med på en konstrunda, en upptäcktsfärd i tid, rum och konstnärliga uttryck i Nätradalen. Tillsammans med en guide åker vi runt och beskådar konstverken i dalen och får ta del av dess historia.
kultur

Buschcraft med övernattning

Välkommen på ett fullspäckat 24 timmars äventyr i naturen. Förutom ett fantastiskt dygn ute i naturen tillsammans så kommer vi både teoretiskt och praktiskt gå igenom en hel del.
natur

Eldkurs

Grundläggande kurs i eld och eld säkerhet i naturen. I kursen kommer du att få lära dig bl.a hur man bygger eldstad, allemansrätten gällande eld, olika typer av eldar, fördjupning i elddon, hur du på ett säker sätt gör upp eld med kniv och tändstål mm
Natur

Närvaro guidning i Nätra fjällskog

Naturnära skogsvandring med lugnande inslag för närvaro och medvetenhet.
Natur

Hållbar Grön Hälsa

Välkommen ut i naturen kring Ekogården i Skrike för att under några timmar fylla dig själv med härlig mat och bli guidad till återhämtning och livskraft. Du kommer få ta del av Skogsbad, en etablerad och forskningsbaserad naturvistelse. Kanske är det något helt annat än vad du först tänker. Visst låter det härligt! SÅ DU, häng med!
Natur