Fiska i Nätradalen

Nätradalen har många sjöar, åar och bäckar och där man kan få riktigt stor fisk. Rekord för Gädda är 17 kg, Abborre 2,6 kg.

Vid vattnen finns vindskydd och grillplatser – passa på att göra en uteaktivitet för hela familjen, fiska, grilla fisken i folie och gör en härlig upplevelse av dagen! Boka er båt i god tid så ni inte blir utan eller fiska från stranden med metspö och mask i Nätraån.

Fiska havsöring i Nätraån och havet, vår och höst.

Stor gädda och abborre finns i våra större sjöar. Ex Åfjärden, Kornsjösjön, Drömmesjön m. fl.

I våra put and take-vatten planteras det årligen ut regnbåge, öring och röding. Planteringar sker i olika vatten, olika fiskarter och tid. Utplanteringsvatten ex. Gvalsjön, Nätraån-Nyfors, Drömmeån, Rännarsjön och en tjärn i byn Käl.

Området har 7 fiskevårdsområden där varje område har fiskekort för dag, vecka eller årskort.

Fiskekort kan köpas på Ifiske.se , Direkten Bjästa eller Handelsboa Sidensjö.

Mer info på

Havsfiske i Höga Kusten

Höga Kusten har ett fantastiskt havsöringsfiske längs de steniga stränderna där öringen trivs så bra. Och det räcker bara genom att gå och fiska med spö längs stranden. Försök ge dig ut på våren när isen har släppt och en bit in i juni, då kan du få tampas med stor öring. Men här kan du även fiska efter abborre, gös, gädda med flera arter. Ett äventyr med härliga upplevelser längs vår vilda, vackra och dramatiska kust. I havet är dessutom fisket helt gratis och du behöver inget fiskekort.