Badplatser i Nätradalen

I Nätradalen hittar du många fina badplatser. Välj mellan att bada direkt i havet eller i en av alla insjöar. Nedan listar vi de publika badplatser som finns tillgängliga.

DRÖMME

Drömme badplats ligger vid södra änden av Drömmesjön, ca 6 km från Sidensjö.

Naturskön badplats med relativt stor sandstrand med fikamöbler. Långgrunt så det är barnvänligt, finns även lite leksaker. Badbryggor, omklädningshytter, tillgänglighetsanpassad toalett, bastu med vedtillgång. Ansvarig för badplatsen är Drömme IOGT-NTO.

KÖPMANHOLMENS HAVSBAD

Fin sandstrand, långgrunt och barnvänligt. Här finns omklädningsrum, handikappanpassad WC och spång ner mot vattnet för t.ex. rullstolar. Lekanordningar, vindskydd, grillplatser och parkering.

Skyltat från Köpmanholmens centrum. Ansvarig är Köpmanholmens Samhällsförening.

KORNSJÖ BADSTRAND

Vid Kornsjöstrand hittar du en nyrenoverad familjevänlig badplats. Badplatsen är tillgänglighetsanpassad. Långgrund sandstrand, badbryggor, grillplats, omklädningsrum, toalett, volleybollplan, lekplats och stor parkering. Bastu finns att hyra.

Ligger ca. 5 km från Bjästa på väg mot Sidensjö.

BY

By badstrand ligger efter väg 335, två kilometer efter Sidensjö kyrka på vägen mot Örnsköldsvik.

Badplatsen sköts av By intresseförening och har bryggor, toalett, bastu och vindskydd med grillplats. Bilparkering ligger på samma sida väg 335 som badplatsen.

Utanför bryggorna blir det tvärt mycket djupt vatten, så barn och ej simkunniga bör hålla sig innanför bryggorna.

TJÄL

Badplats i Västertjäls by, som ligger ca 8 kilometer från Sidensjö.

Naturskön badplats med bryggor, omklädningsrum, vindskydd, grillplats, utedass, bastu och boulebana.

BERGOM

Barnvänligt, bänkar att sitta på, gräsmatta och sand, toa och omklädningsrum finns och en låda med leksaker till de minsta.

Inre Bergomsjön, vid väg 992