Hotell & Vandrarhem

ULVÖ GÄSTGIFVERI
http://ulvogastgifveri.se/

KAJKANTEN RESTAURANG B&B
https://www.kajkanten19.se

NÄTRA MOTELL & RESTAURANG
http://www.natradalen.se/

STUGOR

ULVÖ LAKESIDE RESORT
http://www.ulvon.com/

SANDVIKENS FISKELÄGE
http://www.sandvikenulvon.com

CAMPING

KORNSJÖGÅRDENS NATURCAMPING
https://www.hogakusten.com/boka/

KÖPMANHOLMENS BÅTKLUBB
http://kbk.nu/

KAJKANTENS RESTAURANG BED & BREAKFAST

Ligger vackert belägen vid havet i hjärtat av Höga kusten. Här erbjuder vi övernattning i elva rum. För dig som färdas med båt har vi en fin gästhamn. Båtarna till populära Ulvön avgår från kajen. I Kajkantens nyrenoverade restaurang och bar njuter du av en vällagad á la carte meny och fantastisk utsikt över fjärden.

För mer info klicka här

Your Content Goes Here

NÄTRADALENS MOTELL

Motellet i närheten av E4 i Bjästa. Ett mysigt familjärt Motell. Motellet har en bra, enkel standard. Därför kan vi hålla bra priser. Frukost, sänglinne, egen toalett & dusch samt wifi och TV ingår. Vi har ett självincheckningssystem på kvällar och helger.

För mer info klicka här

FORSSVILLAN – KÖPMANHOLMEN

Välkommen till ett lugnt och rogivande boende i vacker miljö. Vi är ett litet mysigt vandrarhem. Du som söker ett speciellt boende med det lilla extra, för dig har vi huset med en annorlunda karaktär. Huset byggdes 1955 åt dåvarande Forss Bruks disponent.

I vårt vandrarhem har vi två dubbelrum och en husvagn. Båda rummen har egen ingång, tv, toalett och dusch. I ett av dubbelrummen finns eget trinettkök. Bor man i husvagn så finns tillgång till dusch och toalett ca.30 meter från husvagnen.

För mer info klicka här

 

TRYSUNDA VANDRARHEM & SKÄRGÅRDSCAFE

Möjlighet att bo mitt i stillheten och naturen. Upptäck Trysunda. På Trysunda vandrarhem och gästhamn kan vi erbjuda dig flera olika typer av boenden. Varmt välkommen till Trysunda vandrarhem!

För mer info klicka här

STRÄNGÖN 63

Vill ni bo i sjöbod, känna stillheten och lugnet och ”bara vara”. Boka övernattning i denna mysiga sjöbod på Strängön.

För mer info kontakta @strangonn63 för info

ULVÖ HOTELL

ETT UNIKT HOTELL på en unik plats. Vi finns här för att skämma bort dig. Oavsett om du kommer som konferensgäst med syftet att ha ett par dagars givande möten eller om du kommer som privatgäst för att slappna av och umgås med vänner. Ulvön är en plats för såväl skönt umgänge med vännerna som möten.

Hotellet har 26 dubbelrum fördelade i olika rumskategorier. Samtliga rum har tillgång till fritt gästnät, tv samt delad balkong. Vårt mål är att du skall känna dig som hemma fast lite extra bortskämd.

För mer info klicka här

RÖSÖGÅRD – mitt i hjärtat av Höga Kusten

Bo på landet. Rösögård är ett lantbruk med några höns och katter. Vi odlar grönsaker och i ett stort växthus har vi blommor, tomater, persikor m.m.

I vår omgivning är det nära till bad, fiske och vandringsleder – allt för att du som besökare ska hitta just Ditt Norrland.

I ån som rinner bakom huset kan man bada och fiska, grillplats och vedeldad bastu finns vid vår badplats. Huset har fem bäddar i tre sovrum, två extrabäddar kan användas vid behov i TV-rummet, tvättmaskin och torkskåp.

För mer info klicka här

SANDVIKENS FISKELÄGE ULVÖN

Sandvikens fiskeläge är beläget längst ut på norra sidan av Norra Ulvön, i hjärtat av Höga Kusten. Fiskeläget byggdes redan på 1600-talet och dagens stugor härstammar från 1800-talet. Här finns 28 stugor för uthyrning, en unik möjlighet att bo i sjöbod, fiskestuga eller skogsstuga.

Sandviken – där lugnet infinner sig

För mer info klicka här

KORNSJÖGÅRDENS NATURCAMPING

En privat camping med 5 stugor, 24 platser för husbil/ husvagn och ca 40 tältplatser. En kort promenad från Kornsjögårdens Camping ligger Kornsjösjön med härlig badstrand.

För mer info klicka här

KÖPMANHOLMENS BÅTKLUBB

Trevlig skyddad båthamn belägen i Sanningssundet. Finns fyra gästplatser för båtar på piren.

Finns möjlighet till 10 st ställplatser för husbil/ husvagn. El och vatten finns tillgängligt. Servicehus med diskmöjligheter, dusch och toalett.

För mer info klicka här

ULVÖ LAKESIDE RESORT har 10 timrade stugor, konferenslokal, bastu och pool. Alla stugor är utrustade med eget kök för självhushåll och dusch/wc. Här kan man bo i naturskön miljö med utsikt ner mot Bysjön och på promenadavstånd till Ulvöhamn och havet. Området är barnvänligt med gott om plats för lek, grillningar och andra aktiviteter, volleyboll, badminton mm. Cyklar finns att hyra om man vill uppleva och njuta av Ulvöns vackra natur.

För mer info klicka här

ULVÖ STUGBY

Ulvö Stugby ligger mycket centralt i Ulvöhamn, med otrolig utsikt över hamnen, Ulvö hotell och Ulvösundet. Det finns fyra 4-bäddsstugor, varav tre har en extrabädd. Stugorna är utrustade för självhushåll.

För mer info klicka här

ULVÖ RUMSUTHYRNING

Ulvö rumsuthyrning ligger vackert beläget i den gamla skolan i Sörbyn, ca 2 km från Ulvöhamn, en bit in på ön. Självhushåll. 2-bäddsrum och rum med 2+4 bäddar avdelat med draperi. 1 toa handikappanpassad.

För mer info klicka här